Conclusions #SFL01

Recopilació de les propostes i conclusions dels participants #SFL01

(introdueix el teu comentari)

5 comentaris:

  1. Bona tarda a tots,
    Com a una de les conclusions de la sessió passada, vodría recalcar la importància vital que te, en l'esperit del coworking, el fet de ser proactiu en la col.laboració REAL. Ens em d'oferir sincerament per ajudar a la resta en comptes de nomes pensar en que em poden ajudar a mi. Crec que sense aquesta voluntat nomes s'aconseguirà reunir a un grup de gent per compartir un espai amb la finalitat de reduïr despesses d'infraestructura.
    Hem de passar del JO al NOSALTRES.

    Una abraçada,

    Juan Carlos Clemente

    ResponElimina
  2. Tal y como me expliqué entendiendo por Coworking trabajo en común para desarrollar o conseguir un objetivo. Creo que lo principal es encontrar el objetivo común si no para todos alguno que los que lo deseen quieran incorporarse. A si pues propongo desarrollar iniciativas para potenciar nuestra ciudad a nivel comercial dada la tendencia a salir de esta para efectuar las compras. Ahí va eso....

    ResponElimina
  3. Con Go2Jump hemos experimentado algunas experiencias de coworking, y esperamos que en el futuro sean muchas más. GO2JUMP desde sus inicios ha creído en el trabajo colaborativo y lo ha utilizado como pilar en su estrategia de crecimiento y fortalecimiento.

    A nivel de infraestructuras tuvimos la oportunidad de compartir despacho con uno de nuestros clientes, pues ellos tenían espacio de sobra y nosotros lo necesitamos. Además hicimos un intercambio de servicios, donde nosotros prestamos los servicios de posicionamiento a nuestro cliente y ellos nos cedían un espacio en su oficina, además de otros recursos como internet, impresión, entre otros.

    Este caso nos enseñó que no siempre es necesario tener una afinidad entre los negocios para hacer coworking, se pueden buscar soluciones creativas que beneficien a las dos partes de igual forma.

    También podemos hacer alusión a nuestra estrategia comercial, que quizás no es un ejemplo claro de coworking, pero que si ha implicado crear sinergias con empresas de diseño y desarrollo web, así como otras empresas de marketing que no tenían en su cartera de servicios el posicionamiento en buscadores. A través de acuerdos de colaboración comercial hemos conseguido mejorar la oferta de nuestros partners, que ahora prestan un servicio más integral a sus clientes, y nosotros tener la posibilidad de llegar a un perfil de cliente “perfecto” para nuestros servicios.

    Creemos en las sinergias, las alianzas y el trabajo colaborativo, porque desde el principio ha sido nuestra base del negocio, y hasta ahora nos ha traído excelentes resultados.

    Espero os sea de alguna utilidad…¡!!

    ResponElimina
  4. Hola,
    A mi m'agradaria entendre un espai d'intercanvi i d'interacció amb diferents agents per tal de poder tirar endavant projectes, proposar idees i donar oportunitats per a poder desenvolupar projectes mig engegats o que encara s'estiguin "embastant".
    No només col·laboració sinó treball en equip.
    Unir esforços per diferents projectes.
    Fins ara,
    Esther

    ResponElimina
  5. Queda ben palès que la sortida de la crisi passa per la innovació: la social, la tecnològica, la econòmica, la empresarial, la política,... poseu-li el cognom que vulgueu, però passa ineludiblement per la innovació i si això no se’ns fica al cap, no ens en sortirem.

    Fa uns dies també vaig tenir l’oportunitat de reflexionar sobre la innovació en l’acte que ens va portar a un grup de santfeliuencs a l’Ateneu. Aquest cop la paraula innovació portava una prèvia, Kfé Innovation. Les dues hores llargues de diàleg van ser de tempteig i presa de contacte, però s’hi manifestaren símptomes que caldria analitzar i corregir per tal de poder encarar-los.

    Bona part de l’estona de treball va girar sobre si calia demanar a l’Ajuntament un local (no se sabia ben bé per a què). També un dels participants va exposar la necessitat de canviar el xip als nens i joves perquè s’acostumin a utilitzar el comerç local. Al meu entendre, això son símptomes de “no innovació” de pensar en les receptes de sempre: l’Ajuntament ens ha de subvencionar, són els altres els que tenen el xip mal programat...

    Diria que la creativitat respon a aquesta formula (gens màgica...) CREATIVITAT (tenir bones idees) + PERSEVERANCIA (coratge i constància) + GESTIÓ (organització i estratègia) + DINERS (recursos econòmics i sostenibilitat) = INNOVACIÓ

    I afegiria un toc de rauxa, suficient per assumir riscos i la dosi de seny que faci falta per aconseguir l’excel·lència, tot ben amanit amb un ferm propòsit de recuperació dels valors de sacrifici, de compromís, de creixement personal i de predisposició a compartir.

    Tots ens haurem de re-programar el xip, la crisi ha vingut per quedar-s’hi molts anys i quan hagi passat, no ens reconeixerem a nosaltres mateixos. El món funcionarà amb uns altres paràmetres i les regles de joc seran unes altres. De nosaltres depèn si en volem ser només espectadors atemorits i rondinaires, ancorats en les velles idees i valors o bé volem fer-nos lloc en les tasques de transformació social, encara que sigui a cops de colze. I això vol dir desterrar del nostre llenguatge la paraula crisi i exercir intensivament la innovació.

    Gràcies per la informació, mireu això: http://www.the-hub.net/

    Com a concepte crec que s'adapta bastant al que parlàvem l'altre dia i penso que podria ser ben bé una iniciativa de caràcter local

    ResponElimina

Sede Sant Feliu en Directo #SFL01